Az otthoni, irodai, vállalati egyedi bútor megrendelőinek igényei és elvárásai rendkívül sokfélék, de velük együtt gondolkodva a tervezéstől a beépítésig mindig megtaláljuk nekik a személyes és egyedi megoldásokat. Egyedi bútorainkat a klasszikustól a minimálig sokféle stílusban, kiváló minőségű anyagokból a korszerűen felszerelt műhelyünkben készítjük.

Mit jelent számunkra a siker? Inspiratív, kreatív élettereket, motivált munkatársakat és több mint 1500 elégedett ügyfelet, akik nap mint nap elégedetten tekintenek az általunk készített bútorokra, berendezésekre, ragaszkodnak hozzájuk, mert a teljesen egyedi forma tökéletesen kiszolgálja a funkciót is.

A vezetőink elhivatottságát, a fiatalok dinamizmusát és az idősebbek tapasztalatát az igényesen elkészített munkák és az elégedett megrendelőink dicsérik. 

Cégünket 2005-ben tapasztalt szakemberekből alapítottuk TKH Top néven. A tulajdonosi összetétel, a piaci változások és a folyamatos fejlődés tették szükségessé, hogy újragondoljuk és rögzítsük értékeinket, így 2019-től LIWING home & office márkanév alatt folytatjuk tevékenységünket.

Tervezed egy csodálatos otthon, vagy egy inspiráló iroda létrehozását? Keress minket: KAPCSOLAT

MENEDZSMENT

Temesfalvi József

ügyvezető, társtulajdonos

Zilahi-Sebess Ágnes

cégvezető, lakberendező, társtulajdonos