AZ “ÉV PANTONE SZÍNE” 2022-BEN

PANTONE 17-3938 Very Peri.

Az év színét, minden év decemberében jelentik be.

Egy új Pantone szín, amelynek bátor jelenléte a személyes találékonyságot és kreativitást ösztönzi. A gondtalan magabiztosság és merész kíváncsiság, amely élteti kreatív szellemünket.

Átalakító időket élünk.

A fizikai és digitális életünk új módon egyesült. A PANTONE 17-3938 Very Peri a pillanat globális korszellemének és az átmenetünknek a szimbóluma.

A digitális tervezés segít kitágítani a valóság határait, megnyitva a kaput egy dinamikus virtuális világ felé, ahol új színlehetőségeket fedezhetünk fel és teremthetünk meg. A játék trendjeivel, a metaverzum növekvő népszerűsége és a növekvő művészi közösség a digitális térben PANTONE 17-3938 Very Peri szemlélteti a modern élet fúzióját, és azt, hogy

a digitális világ színtrendjei hogyan jelennek meg a fizikai világban és fordítva.

“Nagyon fontos volt számunkra, hogy egy új színnel rukkoljunk elő, mert egy teljesen új látásmódunk van a világról, és azt a Very Peri tökéletesen közvetíti. Az összes kék árnyalat közül ez a legvidámabb és a legmelegebb is egyben. A vörös alaptónus miatt a megújulás érzését kelti és ez az, amit mi kerestünk. A Very Peri ezért a szebb jövőt szimbolizálja, reagálva az idei év viszontagságaira és kihívásaira. A Pantone mindig arra törekszik, hogy az “Év színe” reagáljon az aktuális globális folyamatokra, hiszen a színek szerves részei az emberek hétköznapjainak” – mondta Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institue ügyvezető igazgatója.

„Az év Pantone színe tükrözi a globális kultúránkban zajló eseményeket, kifejezve azt, hogy az emberek mire keresnek választ az adott színben. A Pantone Color of the Year oktatási színprogramunk történetében először készített új szín tükrözi a globális innovációt és átalakulást. Ahogy a társadalom továbbra is a színt a kommunikáció kritikus formájaként, valamint az ötletek és érzelmek kifejezésének és befolyásolásának ismeri fel, valamint az elköteleződésnek és kapcsolatteremtésnek a módját, ennek az új, vörös ibolyával átitatott kék árnyalatnak a komplexitása rávilágít az előttünk álló kiterjedt lehetőségekre. – tette hozzá Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnöke.

A PANTONE 17-3938 Very Peri vidám, örömteli hozzáállást és dinamikus jelenlétet mutat, amely bátor kreativitásra és fantáziadús kifejezésre ösztönöz.

A Pantone Év színe 23 éve számos iparágban befolyásolta a termékfejlesztést és a vásárlási döntéseket, beleértve a divatot, a lakberendezést és az ipari formatervezést, valamint a termékcsomagolást és a grafikai tervezést.

A LIWING home & office logónk 2018 év végén született, nem véletlenül a Living Coral színnel. A PANTONE 16-1546 Living Coral 2019 évben lett az év trend színe.

Vállalatod, vállalkozásod, ügynökséged van és egyedi bútorra van szükséged? Keress minket ITT!