IRODADESIGN KIÁLLÍTÁS ÉS OFFICE WEEK

Elindult a nevezés az immár 10. alkalommal megrendezendő "Az Év Irodája" versenyre.

Többek között keresik Az Év Irodáját, Az Év Közösségi Terét és Az Év Belsőépítész Cégét. A verseny mellett október közepén egy 9 napos programsorozatot hívnak életre a szervezők Office Week néven, amelynek csúcspontja az OfficeXPO iroda-belsőépítészeti kiállítás lesz. 

A legutóbbi, 9. “Az Év Irodája Verseny” díjátadó gáláján a LIWING is jelen volt, hiszen a nyertes irodákból három vállalat egyedi bútorait a LIWING gyártotta és építette be.

A 10. alkalommal megrendezendő, “Az Év Irodája” verseny mára az egyik legnagyobb presztízsű irodapiaci megméretéssé vált.
„A megfelelő munkahelyi környezet megteremtése szinte csodafegyver a vállalatok kezében, hiszen a legjobb szakembereket egy emberközpontú, igényes irodával sikeresebben tudják magukhoz csábítani.” – mondta Fodor Dániel, Az Év Irodája és az OfficeXPO főszervezője.

A szervezők azt tapasztalták, hogy az elmúlt években egyre több vállalat számára lett kiemelkedően fontos a munkavállalói elégedettséget növelő irodai környezet. Idén ezért Az Év Irodája verseny mellett októberben megrendezik az Office Week irodatér fesztivált és az OfficeXPO-t, Az Év Irodája kiállítást is, amelyek kiemelt szakmai partnere a Design Hét Budapest.

A szervezők célja, hogy mindenki megnézhesse a legmenőbb irodatereket a rendezvénynek helyet adó budapesti MOM Sportban és a szakmai előadásokkal népszerűsíteni tudják az „Office Brandinget”, vagyis az irodán belüli márkaépítést, ami segíteni tud a HR célok elérésében.