AZ ÉPÍTETT KÖRNYEZET HATÁSA A MÁRKA HÍRNEVÉRE RENDKÍVÜL ERŐS

Itt egy egyszerű 6 pontos ellenőrző lista az egészséges élet-, munka-, tanulási terek létrehozásához.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy egyre több dolgozó tér vissza a munkahelyére a home office-ból, de az irodahasználati igények módosulhatnak, és a jövő továbbra is a biztonságos munkakörnyezetet biztosító irodaházaké, és ezzel összhangban az új épületek fejlesztésénél a vírushelyzet miatt hozott intézkedések és szabályok tervezési elvekké, alapvető szempontrendszerré válhatnak.

Tehát amint az aggódó fogyasztók és alkalmazottak 2021-ben visszatérnek a munkahelyi világba, fel kell hívni a figyelmüket, meg kell nyugtatni őket, hogy a vállalkozás, iroda, irodaház

prioritássá tette az egészséget és a biztonságot.

Annak érdekében, hogy intelligensebb, egészségesebb tereket hozzunk létre, amely megnyugtatja az embereket és bizalmat ébreszt a vállalkozásában, az Ambius összeállította a higiénia és a design szakértőinek bevált egyszerű gyakorlatait.

Tiszta az épület?
A vírusok, baktériumok és más kórokozók állandó, láthatatlan veszélyt jelentenek. A tisztaságon túl a fertőtlenítéssel túlléphetünk ezen.

Védettek az emberek?
Tanulmányok azt mutatják, hogy a gyakori fertőzések akár 80% -a is terjedhet szennyezett kezeken keresztül. A kézfertőtlenítők segítenek ezt csökkenteni, miközben egyúttal elősegítik a pozitív viselkedést. A mobil fertőtlenítő állványok intuitív felhasználói élményt nyújtanak, melyek ösztönzik a kézhigiéniát.

Milyen a beltéri levegő minősége?
A beltéri levegő már sokszor szennyezettebb, mint a kültéri levegő. Ha az emberek az idejük 90% -át bent töltik, számos vírus, szennyező anyag, mikroba, allergén és szennyező anyag veszélyezteti őket. A légtisztítás segíthet.

Tartja a távolságot?
A COVID-19 főleg olyan emberek között terjed, akik hosszabb ideig szoros kapcsolatban, közelségben vannak. Fontos
megtervezni a munkahelyeket, ezzel is segítve az embereket a társadalmi távolságtartás fenntartásában. Moduláris zöld és moha falak, válaszfalak, növények a gyors, funkcionális és gyönyörű terek tervezésekhez Hozzunk létre zöld irányított útvonalakat növényi korlátokkal. Plexi üveg beépítésekor hozzunk létre határokat növényekkel a feszültség csökkentése érdekében. Lehetőség szerint vezessünk be szakaszos munkaidőt.

Tisztaságérzetet közvetít?
Az alkalmazottak és az ügyfelek tudni akarják, hogy a hely tiszta és biztonságos. A tisztítás és fertőtlenítés csak a harc fele. Friss, tiszta illatok hozzáadása a térhez nemcsak a tisztaság érzetét keltheti, hanem meleg és barátságos légkört is létrehozhat. Pozitív szenzoros élményt nyújt a térben. Közli, hogy a hely biztonságos és tiszta.

Rendelkezik protokoll-ellenőrzéssel?
Szánni kell időt arra, hogy a vállalkozás számára a legjobb protokollokat fejlesszük. Fontos ellenőrizni, hogy betartják-e a szabályainkat, az emberek a vizuális jelek alapján cselekednek-e, amelyek bizalmat teremtenek az alkalmazottak és az ügyfelek körében.

Az Ambius egyszerű ellenőrző listáját ITT letöltheted.

Vállalatod, vállalkozásod, ügynökséged van és egyedi bútorra van szükséged? Keress minket ITT!