LEZÁRULT AZ LG MAGYARORSZÁG ELSŐ LAKBERENDEZŐI VERSENYE

Az LG Magyarország a Lakberendezők Országos Szövetségével indította el az Interior Excellence nevű szakmai lakberendező pályázatát.

A kezdeményezéssel a vállalat célja az volt, hogy megmutassa, az elektronikai eszközök nem csak hasznos, de stílusos segítőink is lehetnek otthonunkban. A verseny hét díjazott lakberendezője szeptember 17-én, a LOSZ Látni a láthatatlant című Őszi Szakmai Konferenciáján vehette át elismerését.

Az LG filozófiája szerint a mindennapok során használt

elektronikai eszközök ugyanúgy alkotóelemei a környezetünknek, mint a bútoraink vagy a személyes tárgyaink.

A gyártó hazai képviselete pedig éppen azért hívta életre az Interior Excellence szakmai lakberendezői pályázatot, hogy mindezt a hazai tervezői közösség szemével is szemléltesse: a pályázók feladata az volt, hogy a gyártó háromdimenziós termékeit elhelyezzék egy általuk megálmodott, professzionálisan megtervezett helyiségben.

A pályázók hat kategóriában – Nappali, Home Office, Hálószoba, Konyha, Fürdőszoba, Home Cinema – adhatták le tervrajzaikat, az LG Magyarország pedig egy különdíjast is választott a beérkező munkák közül. A döntésben olyan szakmai szempoktok játszottak szerepet, mint az eredetiség, a kreativitás, a funkcionalitás, a részletgazdagság, a színharmónia vagy az első benyomás.

A pályázatokat olyan neves tervezők bírálták el, mint Ács Erzsébet lakberendező, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke és a Szakmai Szervezetek Országos Szövetségének alelnöke mellett Kővári Judit, a Junior Art Center Lakberendező Iskola intézményvezetője, a Nivo Art Alapítvány kuratóriumának elnöke, Sallak Andrea, a 2019-es Év Lakberendezője, valamint Takách-Batta Tibor lakberendező. A beérkező munkákat az LG Magyarország képviselői is értékelték.

A nyertes tervrajzok mindegyike helyet kap a digitálisan és nyomtatásban is megjelenő LG Interior Excellence 2021 szakmai kiadványban, amely a szeptember 24-én kezdődő budapesti S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon, az LG standján debütál majd, később pedig a pályázat hivatalos weboldalán, az interiorexcellence.lg.hu-n is megtekinthető lesz. 

Az LG Interior Excellence 2021 szakmai lakberendezői pályázat nyertesei:

Konyha kategória  Gábor Márta
Betervezett termék: LG GSX961MCCZ hűtőszekrény

Fürdőszoba kategória – Takács Éva
Betervezett termék: LG F4DV710S2E 10,5/7 kg Twinwash Eco Hybrid™ Gőz mosó-szárítógép

Hálószoba kategória – Buzdor Gabriella
Betervezett termék: LG OLED55G13LA televízió, LG AS60GDWV0 PuriCare légtisztító

Home office kategória – Buzdor Gabriella
Betervezett termék: LG 32UN880-B monitor, LG 17Z90P-GAA78H gram laptop

Nappali kategória – Sárközi-Varga Anikó
Betervezett termék: LG OLED55G13LA televízió, LG A12FT légkondicionáló

Házimozi kategória – Barabás Adrienn
Betervezett termék: LG HU85LS projector 

Különdíj – Alexa Dániel


Vállalatod, vállalkozásod, ügynökséged van és egyedi bútorra van szükséged? Keress minket ITT!