ÚJRA TRENDI LETT FŐZNI

Kilátogattunk a Konyhakiállításra. Van rossz és jó hírünk is.

Világszinten, így a hazánkban is javában zajló gasztroforradalom egyik eredménye, hogy újra trendi lett főzni, így egyre nagyobb figyelem fordult a konyhák felé.

A konyha így nemcsak a főzés és étkezés központja lett, hanem a hely, ahol a barátokkal és a családdal időt töltünk, beszélgetünk.

Az ételek elkészítése már nem egy magányos tevékenység, hanem közösségi élmény és nem kötelező rosszként, hanem kreatív kikapcsolódási, szórakozási lehetőségként tekintünk rá.

Ha már ilyen fontos lett a konyha, akkor nagy várakozással megnéztük mi is a Konyhakiállítást. A háromnapos rendezvényen láthattunk bútorokat, kis- és nagygép újdonságokat és jónéhány program is várta a látogatókat.

A helyzet az, hogy az esemény nagyvonalú kommunikációja többet ígért, mint amit a helyszínen tapasztaltunk. Bár elképzelhető, hogy egy háziasszony más elvárásokkal látogatott el az eseményre.

Természetesen voltak a kiállításnak szép momentumai, de a várakozásunkhoz képeset alapvetően csalódottan hagytuk ott az eseményt.

Jó hír a rosszban, hogy semmi olyat nem láttunk, amit ha ügyfeleink, partnereink, megrendelőink kérnének, ne tudnánk nekik formába önteni.