AZ “ÉV PANTONE SZÍNE” 2020-BAN

Az időtlen és tartós kék.

Az amerikai “színes cég”, a Pantone az “univerzális kedvenc”-et, a Classic Blue-t, a Pantone 19-4052-et választotta a 2020-as év színévé. Az év színét, minden év decemberében jelentik be.

Míg az idei év színe a Living Coral “élénkítő és élet erősítő” volt, addig a 2020-as kék “a béke és a nyugalom érzetét kelti, menedéket kínálva az emberi szellemnek.”

A kobaltkék árnyalatot szintén a kommunikációhoz, az önellenőrzéshez és a tisztasághoz kötik. A színárnyalat további előnyei között szerepel a koncentráció elősegítése és a gondolatok újraközpontosításának segítése, különös tekintettel a technológia gyorsuló fejlődésére.

“A hatalmas és végtelen esti égbolt határtalan kék emlékeztetője, a Pantone 19-4052 Classic Blue ösztönöz bennünket, hogy bővítsük ki a gondolkodásunkat,  kihívás egy mélyebb gondolkodásra, növeljük a perspektíváinkat és nyissuk meg a kommunikáció áramlását. Olyan időben élünk, amelyben szükséges a bizalom és a hit. Ezt a fajta állandóságot és bizalmat fejezi ki a Pantone 19-4052 Classic Blue, egy szilárd és megbízható kék árnyalat, amelyre mindig támaszkodhatunk.”-mondta Leatrice Eiseman, a Pantone Color Institute ügyvezető igazgatója.

Vállalatod, vállalkozásod, ügynökséged van, vagy az otthonodban egyedi bútorra vágysz? Keress minket ITT!
( LIWING home & office  )