BEMUTATTÁK A COFFEE NOOXS-OT

A Nespresso és a Bene bútorokat dobnak be a jövő irodájába.

A Bene és a Nespresso Professional együttműködésével létrehozott Coffee Nooxs tökéletes környezetet teremt az informális találkozók számára, elősegíti a társaságokon belüli együttműködést és kiemelkedő teret biztosít a kávészünetek számára.

Itt a LIWING FLOW-ban már többször írtunk az irodai trendekről, hogy a világ állandó változásban van, és az új fejlemények nem állnak meg a munkahelyeknél. A digitalizáció és a globalizáció a munka új formáit hozza létre, amelyhez olyan platformokra van szükség, amely ösztönzi az együttműködést és az interakciót. A mai munkakörnyezet igényeihez jelenleg elengedhetetlen a rugalmas munkastílus, az összes hierarchikus szint közötti cserék és a folyamatosan változó összetételű csapatok közötti szoros együttműködés.

A Coffee Nooxs innovatív bútordarabot is a munka világának legújabb trendjei alapján fejlesztették ki.

A kávé fontos szerepet játszik a munkahelyen és a vállalati kultúrában. A bútor lehetővé teszi a kávéfőző optimális integrálását az irodai környezetbe. Megkönnyíti, javítja és elősegíti a munkavállalók közötti személyes interakciót, ami viszont hozzájárul a termelékenységükhöz. A kávét a munkahelyi alkalmazottak az egyik legfontosabbnak tekintik. Ezért támaszkodott a Bene a Nespresso kávé szakértelmére a kávéfülke fejlesztésekor.

“A COFFEE NOOXS együttes fejlesztésével sikerült integrálni a különböző területek szakértelmét, hogy optimális megoldást hozzunk létre a munkahelyi kreatív gondolatok kicserélésére és a kávéfogyasztásra. Az együttműködés egy innovatív darabot  hozott létre, amely megfelel a modern munkahely igényeinek és megmutatja, hogy hogyan alakíthatjuk ki kávézó megoldásainkat az adott környezet igényeihez igazítva.” – mondta Wolfgang Eberhardt, a Nespresso Professional Nespresso Professional igazgatója.

A jövő irodai környezetének igényeinek való megfelelés érdekében ideálissá tették az üzleti helyiségekbe, a nyílt terekbe és a konyhába történő integrációt. A Coffee Nooxs szabadon állhat az építési anyagokba való beavatkozás nélkül, így bármikor használhatók és minimális erőfeszítéssel új helyre helyezhetők.

Vállalatod, vállalkozásod, ügynökséged van, vagy az otthonodban egyedi bútorra vágysz? Keress minket ITT!
( LIWING home & office  )